• Title text 2
 • Title text 2
 • Title text 2
 • Title text 2
 • Title text 2
 • Title text 2
 • Title text 2
 • Title text 2

Vraag hier je GRATIS EBOOK aan!

Als extra ontvang je eens in paar weken gratis Tips & Updates. Afmelden kan altijd gemakkelijk.

dit veld niet invullen s.v.p.

4 Weekse Training Sport & Horsemanship United

 

Wil je snel doorgroeien of een doorbraak vinden uit een probleem?

Kom dan samen met je paard 4 weken trainen!

 

Een periode onder professionele begeleiding trainen is ideaal voor oplossen van problemen in gedrag of om een doorbraak te bereiken met rijden.
Bij de aanvang van je trainingsperiode bespreken we wat voor jou en je paard de belangrijkste thema's zijn. Per week stellen we vervolgens een plan op bestaand uit lessen en zelfstandige training. Bij afronding van de trainingsperiode maak je een plan dat je helpt om je training thuis voort te zetten.

 

3 keer per week krijg je een uur privéles met je paard. De andere dagen train je zelfstandig en staan alle faciliteiten (rijbaan, roundpen, crossweide, spring- en speelmateriaal) tot je beschikking. Op deze manier krijg je gelegenheid om het geleerde te oefenen zodat je eigen vaardigheid snel groeit en kun je tussendoor altijd even een snelle vraag stellen of hulp vragen. Natuurlijk kun je ook gewoon een fijne buitenrit gaan maken tussendoor. Als je extra lessen wil of als we besluiten dat ik zelf je paard tussentijds nog train, dan is dat mogelijk tegen betaling van het normale lestarief.

 

 

TWAALF GOEDE REDENEN OM EEN 4 WEEKSE TRAINING TE DOEN

  1. Gedrag van je paard verbeteren of een sterkere band met je paard te ontwikkelen
  2. Grondwerk aanleren of verfijnen (aan de hand, aan de longe, online, loswerken in vrijheid)
  3. Introductie in natural horsemanship en communicatie met paarden
  4. Problemen oplossen met opstijgen
  5. Rijkunstige problemen oplossen: rechtrichten, tempocontrole, houding en zit, teugelcontact, respons op hulpen etc.
  6. Je wil meer zelfstandig dressuur kunnen trainen (vlgs. Dressage Naturally)
  7. Verbeteren van het rijden van dressuurproeven
  8. Jump & play: vrolijke elementen in je training voor afwisseling, coördinatie en rijvaardigheid
  9. Je wil je kennis en vaardigheid voor springen en/of crosstraining vergroten
  10. Voorbereiding en filmen van Parelli auditions
  11. Support bij deelname aan de cursussen van Dressage Naturally Virtual Arena (speciale aanbieding hiervoor voor mijn studenten, vraag er naar!)
  12. Voorbereiding op deelname aan het Progressief Trainings Jaar

DIRECT AANMELDEN

COMBINATIE MET 5 DAY INTENSIVE

Tijdens de meeste 4 weekse trainingperioden vindt ook een 5 Day Intensive plaats. Je neemt deel aan het gehele lesprogramma van de 5 Day Intensive, inclusief alle praktijklessen, theorielessen, simulatie oefeningen en de gezamenlijke pizza avond.

Indien tijdens jouw trainingsweken een lesdag van bijv. het Progressief Trainings Jaar plaatsvindt, dan kun je deze gratis als gast bijwonen.

 

Voor studenten van Sport & Horsemanship United geldt een speciale aanbieding voor de online cursus van Karen Rohlf in de Dressage Naturally Virtual Arena. Een enorme aanrader! Vraag ernaar!

 

 

LOKATIE & VERBLIJF

Lokatie: Oosterstreek, op de zuidgrens van Friesland

De paarden verblijven in gastenweiden van ca. 300 m2 met dubbele electrische omheining of evt. in de paddock. Deze dienen zelf uitgemest te worden. Hooi en basisbrok zijn inclusief. Ander voer is zelf mee te brengen. De deelnemers verzorgen hun eigen paard zoveel mogelijk paarden zelf en wij voeren in overleg met de eigenaar.
Er is evt. mogelijkheid om een stal te gebruiken. In de regel zijn alle paarden de gehele dag en avond buiten en 's nachts binnen. Voor gebruik van een box geldt een toeslag van €50 per week (incl. uitmesten en binnen/buiten zetten).

De praktijklessen vinden plaats in de 20x60 rijbaan met spiegel, roundpen of speel/crossweide. Na de training kun je indien gewenst je paard afspuiten of met warm water afsponsen. In het geval dat de weersvoorspellingen erg slecht zijn wordt uitgeweken naar een rijhal in de buurt. In dat geval dient u alleen de kosten voor evt. gebruik van een box apart af te rekenen.

Voor de overnachting van deelnemers is een lijst met suggesties beschikbaar. Er is een camping op loopafstand en zijn vele B&B's in de buurt.

 

Sport & Horsemanship United - het "gastenweiden" Sport & Horsemanship United - het "terreinen"

Sport & Horsemanship United - het "hoekje"

 

 

WAT MOET JE MEEBRENGEN?

Voor je paard: zadel/barebackpad, zadelbok, hoofdstel met bit/bitloos of rijhalster, stick/zweep, halstertouw/leadrope, longe/22ft lijn, poetsspullen, ehbo spullen, vliegenspray, voer, voeremmer, hooinet, regendeken, vliegendeken.

Voor jezelf: cap, rijlaarzen of rijschoenen (chaps), kleding die bij de weersverwachting past. Er is een openluchtzwembad en zwemplas in Noordwolde dus evt. zwemkleding. Evt. bodyprotector voor springen van crosshindernissen. Pen en papier. Een stralend humeur en een gezonde dosis nieuwsgierigheid, leergierigheid en durf om nieuwe dingen te ontdekken.

 

DATA & PRIJZEN 2017

27 maart t/m 21 april
€797

18 mei t/m 14 juni - incl. 2 maal 5 Day Intensive (22-26 mei en 5-9 juni)
€1397

28 augustus t/m 22 september - incl. 5 Day Intensive als auditor (4-8 september)
€997

 

NB. Het is ook mogelijk om een zelf gekozen periode af te spreken. De kosten daarvan bedragen €210 per week. Neem hiervoor contact op via het contactformulier

Bij aanmelding dient u een aanbetaling van €100 te voldoen om uw plek te reserveren. Betaling van het resterende cursusbedrag uiterlijk 3 weken voor aanvang van de cursus. Bij niet tijdige betaling vervalt uw reservering. Aanbetalingen worden niet gerestitueerd tenzij Sport & Horsemanship United de cursus cancelt.

Toeslag voor gebruik stal: €50 per week

Toeslag voor extra les- of trainingsuren: €50 per uur

 

Max. 2 combinaties per periode. Vol = vol !

NAAR AANMELDING ==>HEB JE NOG VRAGEN OF TWIJFELS? WIL JE EERST KENNISMAKEN?

Natuurlijk kan het zijn dat je nog vragen hebt. Of misschien speciale wensen. Geen probleem! Stuur me dan even een email (info@sporthorsemanshipunited.nl) zodat we een afspraak kunnen maken of bel gewoon even: +31 6 34 971 951. Ik help je graag!

Meld je NU alvast aan!
Vul het formulier hieronder in!